Precipitaţii sub formă de lapoviță, iar pe drumuri se va forma polei. Câte grade vor indica mâine termometrele

Embed:

Mâine cerul va fi înnorat. Sunt posibile precipitaţii slabe sub formă de lapoviță, iar, în unele zone, pe drumuri se va forma polei. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 0 grade. La Bălţi este anunţat un grad, iar la Orhei maxima va ajunge la două grade. La Tiraspol se aşteaptă plus trei grade. La Leova şi Comrat se vor înregistra patru grade Celsius, iar la Cahul cinci.

În Capitală, în această noapte, vor fi minus două grade, iar mâine trei grade cu plus. În următoarele zile, cerul va fi acoperit de nori. Va ploua şi se vor înregistra maxime de până la 11 grade.

Mâine în cea mai mare parte a Europei cerul va fi înnorat. La Madrid sunt prognozate 12 grade, iar la Londra va fi un grad mai puţin. În Capitala Franței, cerul se anunţă senin, iar termometrele vor indica 9 grade. La Berlin sunt aşteptate 6 grade, în timp ce la Roma maximele vor ajunge la 16 grade Celsius. La Viena şi Praga meteorologii prognozează 4 grade, iar la Varşovia va fi cu un grad mai frig.

La Budapesta şi Belgrad se aşteaptă maxime de 7 grade, iar la Bucureşti 6 grade Celsius. La Atena va ploua şi se vor înregistra 15 grade, iar la Ankara vor fi 11. La Kiev şi Moscova termometrele vor indica 2 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu