Prea târziu! După ce au distrus a doua oară cişmelele, Primăria a direcţionat camerele de supraveghere nefuncţionale spre acestea

Au acţionat abia după ce PUBLIKA.MD a scris despre cişmelele vandalizate din Parcul Valea Morilor. Angajaţii Primăriei au decis să direcţioneze camerele de supraveghere nefuncţionale spre acestea. 

Acest lucru a fost surprins de fotograful redacţiei PUBLIKA.MD. 

CITEŞTE ŞI: Nesimţire fără margini. Cişmelele din parcul Valea Morilor au fost iarăşi vandalizate (FOTO)

PUBLIKA.MD aminteşte că cele trei cişmele instalate în Parcul Valea Morilor au fost distruse, iar robinetele furate.

La faţa locului a fost îndreptată o echipă de la Apă-Canal care închid alimentarea cu apă a acestora.

Directorul Apă-Canal, Veronica Herţa susţine că urmează să caute noile robinete în România pentru a repara cişmelele. La începutul lunii, în Capitală, au fost instalate nouă cişmele.

Acesta nu este primul act de vandalism care are loc în Parcul Valea Morilor. La doar o săptămână de la instalare, în cişmele au fost găsite mucuri de ţigară şi gumă de mestecat, astfel fiind blocat sistemul de scurgere a apei.

Iar huliganii se pare că sunt greu de găsit, în pofida faptului că în parc au fost instalate camere de supraveghere. Cele 18 camere instalate de Primăria Capitalei au costat 480.000 de lei.

Banii au fost aruncaţi în vânt, deoarece administraţia Întreprinderii "Spaţii Verzi" a uitat să le omologheze. 

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu