PRĂPĂD în Capitală! Unii şoferi, şocaţi când şi-au văzut maşinile distruse după ploaie (VIDEO)

Embed:

Ploaia de aseară, însoţită de vijelie şi descărcări electrice a făcut prăpăd în Capitală. Mai multe străzi au fost inundate, iar vântul puternic a rupt copaci, care au căzut peste maşinile parcate pe marginea drumului. Printre cei care au avut de suferit este şi interpretul Alexandru Manciu.

Maşina interpretului Alexandru Manciu a fost grav avariată după ce crengile unui copac s-au prăbuşit peste ea. Automobilul era parcat în curtea blocului de pe strada Alba Iulia din Capitală, unde locuieşte artistul.

"A fost afectată partea din spate a mașinii, portbagajul, geamul spate a fost stricat în totalitate. Nu știu ce o sa fac mai departe, bine că am chemat poliția", s-a alarmat interpretul.

Incidentul s-a produs chiar în ziua în care intepretul sărbătorea împlinirea a patru ani de căsnicie.

"E trist atunci când de sărbătoarea familiei tale te sună vecinii şi zic că a căzut o creangă peste maşină. Venind nu credeam că e atât de grav, dar în fine", a conchis Alexandru Manciu.

Ploaia de aseară a fost simțită, la propriu, și de unii pasageri ai transportului public din Capitală. Un martor ocular a filmat momentul în care apa ajunge în salonul unui troleibuz. 

Reprezentanții Regiei Transport Electric au declarat că troleibuzul are peste 20 de ani și nu a fost renovat niciodată. Totodată, șeful Regiei a menționat că ploaia de ieri a pătruns și în alte două troleibuze. 

"În ziua de ieri au fost două cazuri, am primit anunţuri că pasagerii au suportat aşa disconfort că picura undeva în troleibuz şi noi am intervenit în ambele cazuri. Dacă undeva a picurat noi o să înlăturăm şi o să corespundă cerinţelor", a declarat şeful Regiei Transport Electric din Chişinău, Gheorghe Morgoci. 

AVERTIZARE! Cod Portocaliu de secetă hidrologică. Ce parte a ţării va fi afectată

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu