Praful saharian a provocat urlete şi înjurături la Timişoara. Zeci de maşini au rămas blocate pe o stradă (VIDEO)

Embed:

Supărare mare pentru șoferii din Timișoara care luni și-au găsit mașinile pline de praf roșiatic, după o ploaie scurtă ce a coborât din atmosferă praf de Sahara. Bucurie mare însă pentru proprietarii de spălătorii auto care n-au mai făcut fața asaltului de clienți.

Pe o stradă din Timișoara, unde funcționează o spălătorie cu autoservire lucrurile au luat-o complet razna.

Șoferii au format o coada uriașă pe strada Mareșal C-tin Prezan (fosta Lidia) ca să ajungă să dea jos mâzga roșiatica de pe caroserii. Rândul era atât de lung, încât tot traficul de pe stradă a fost dat peste cap, ceilalți șoferi care doar aveau drum pe acolo trezindu-se și ei, fără voie, în coada interminabilă a celor care voiau să-și spele mașinile.

Rândul de autoturisme a ajuns până dincolo de intersecția străzii Lidia cu Traian Vuia, fiind vorba de un drum cu sens unic și doar o bandă de mers disponibilă. Cei care locuiesc în zonă știu deja ce se întâmplă și ocolesc pe străzile alăturate, inclusiv echipajele de la Ambulanță fiind obișnuite să aleagă rute ocolitoare.

Pentru clienții spălătoriei cu fișe dorința de a-și vedea mașinile înapoi curate este mai puternică decât respectarea regulilor de circulație, care îi obliga să elibereze calea de mers, scrie opiniatimisoarei.ro

„Am oprit pentru că pur și simplu nu mai am benzina”, ne-a spus un șofer, ultimul de la coadă și cel care, practic, bloca zeci de mașini. După care, pe măsură ce coadă a înaintat, a avansat puțin. „Ce să facem, dacă e coada la spălătorie? Nu e vina mea”, ne-a spus un altul.

Nervoși, mulți s-au apucat să claxoneze și să înjure, iar corul i-a înnebunit pe locatarii din zonă.

Între timp, la intersecția dintre strada Constantin Prezan și Brâncoveanu, doar câteva mașini mai așteaptă la semafor. Deși accesul spre strada Lidia este interzis, unii șoferi intră și pe acolo către spălătorie, iar alții, care ies o scurtează spre strada Panselelor, tot pe interzis.

Lasă un comentariu