Practica scoaterii plăcuţelor de înmatriculare ar putea să dispară! PDM vrea o soluţie alternativă pentru pedepsirea şoferilor care parchează ilegal

Embed:
Actuala practică prin care poliţiştii scot plăcuţele de înmatriculare maşinilor parcate ilegal ar putea să dispară. PDM vrea o soluţie alternativă pentru pedepsirea şoferilor. Aceştia din urmă s-au plâns că în lipsa locurilor de parcare sunt nevoiți să-și lase mașinile pe unde apucă. Pe lângă faptul că achită amendă, rămân și fără plăcuțele, pe care le recuperează cu greu de la agenții de patrulare.

"Nemulțumirea care vine din partea șoferilor, fiind nemulțumiți că sunt nevoiți, uneori, să aștepte ore întregi până vine reprezentantul MAI. Pe lângă faptul că achită amenda, dar este și pierdere de timp. Pe de altă parte, noi dorim ca acest contact să fie cât mai formalizat pentru a exclude posibilitatea de corupere a reprezentanților MAI", a declarat purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari.

Ministerele Justiției şi Afacerilor Interne urmează să găsească o soluție convenabilă atât pentru șoferi, cât și pentru polițiști. Totodată, Vitalie Gamurari a precizat că s-ar putea lua în calcul opţiunea creării mai multor locuri de parcare, inclusiv cu plată.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu