Poziția instituțiilor de stat în raport cu implementarea Acordului de Asociere, prezentată la Kiev de liderul Grupului PPE

Embed:

Poziţia instituţiilor de stat în raport cu implementarea Acordului de Asociere cu UE, dar şi experienţa Republicii Moldova în legătură cu acest proces, va fi prezentată de preşedintele Grupului PPE, Valeriu Ghileţchi, la Forumul de Asociere (Association Exchange Forum). Evenimentul se desfăşoară în perioada 13-14 noiembrie la Kiev.

În calitate de vicepreședinte al Comisiei Politică Externă și Integrare Europeană, Valeriu Ghilețchi va avea o intervenție în cadrul căreia va prezenta poziția instituțiilor de stat în raport cu implementarea Acordului de Asociere cu UE, dar și experiența Republicii Moldova în legătură cu acest proces.

De asemenea, Moldova este reprezentată la Kiev și de noul secretar al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Daniela Morari, dar și de expertul în politică externă și Integrare Europeană, Iulian Groza.

Forumul reprezintă un schimb de experiențe vizavi de procesul de implementare a Acordului de Asociere cu UE. La eveniment participă reprezentanții statelor din cadrul Parteneriatului Estic Plus - Moldova, Georgia și Ucraina.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu