Povetkin şi Ciocan-"Hammer" se vor confrunta vineri

Totul este gata pentru încleștarea din ring dintre Alexandr Povetkin şi Cristian Ciocan! Cei doi pugilişti și-au încheiat, practic, pregătirile şi au făcut deja cântarul oficial dinaintea confruntării ce va avea loc vineri, 15 decembrie, la Ekaterinburg.

Boxer de origine română, dar care reprezintă Germania, Cristian Ciocan, zis ”Hammer”, are greutatea de 116 kilograme și este cu 15 kilograme mai greu decât Povetkin.

Învingătorul din această partidă ar putea să se bată cu englezul Anthony Joshua, care deţine centurile mondiale IBF, WBA și IBO în categoria grea.

În vârstă de 38 de ani rusul a obţinut pe ringul profesionist 32 de victorii şi a suferit o singură înfrângere.

El a deținut centura de campion mondial WBA din 2011 până în 2013, apărând-o de cinci ori. În cel de-al șaselea duel pentru titlu, disputat în octombrie 2013, Povetkin a suferit singura înfrângere din carieră, fiind umilit de ucraineanul Volodîmir Kliciko.

Ciocan este pentru a doua oară la un pas de mult dorita partidă pentru un titlu mondial. Precedenta sa luptă cu o astfel de miză a avut loc în Anglia, în februarie 2015, când a fost învins de localnicul Tyson Fury.

De-a lungul carierei sportivul în vârstă de 30 de ani a câştigat 22 de confruntări şi a pierdut 4.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu