Povestea unui fan brazilian care este devotat naţionalei de fotbal până la... chiloţi (VIDEO)

Embed:

Unii dintre cei mai devotaţi fani din lume ai echipelor de fotbal sunt în Brazilia. Nelson Paviotti, un jurist din Sao Paolo, este cel mai fanatic suporter al reprezentativei Selecao. De 20 de ani, acesta poartă haine doar în culorile Braziliei, chiar şi lenjeria intimă este galben-verde

Nelson Paviotti este un fan înflăcărat al naţionalei Braziliei. În fiecare zi, acesta poartă haine şi pantofi galben-verzi, casa şi-a vopsit-o la fel în galben-verde, chiar şi maşinile au aceleaşi culori.

Această pasiune a lui Paviotti a apărut acum 20 de ani, atunci când naţionala Selecao a câştigat Mondialul din 1994, după o finală disputată împotriva Italiei şi câştigată la loviturile de departajare. Din acea zi, avocatul a jurat că va purta doar haine de culoare galben-verde: "Mă consider un patriot. Un patriot care iubeşte Brazilia, care îşi iubeşte ţara, poporul. Un patriot care speră într-un viitor mai bun pentru Brazilia."

Locuitorii din Sao Paolo sunt foarte încântaţi de pasiunea lui Paviotti:

"Incredibil, totul este de culoarea galbenă. Şi boxerii sunt de aceeaşi culoare? Chiar şi boxerii sunt galbeni!"

Mondialul din această vară va începe pe 12 iunie şi se va încheia pe 13 iulie. Brazilia, ţara gazdă a turnelui final, va juca în grupa A, alături de Croaţia, Mexico şi Camerun. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu