Povestea unui bărbat: L-a înţepat albina şi s-a transformat în femeie

Embed:

O albină i-a schimbat întreaga viaţă. Este vorba despre un american, care a avut o reacţie severă la înţepătura insectei, ce a determinat o scădere a nivelului de hormon masculin. Astfel, peste noapte bărbatul s-a trezit... femeie.

Chloe Prince era un bărbat ce avea o căsătorie fericită, asta până când a fost înţepat de o albină. De atunci, nivelul testosteronului din organism a scăzut, pielea a devenit mai catifelată, iar trăsăturile mai feminine. Se pare că schimbările s-au produs din cauza unei boli genetice rare, denumită sindromul Klinefelter. Deoarece bărbatul se simţea mai bine cu noua înfăţişare, a decis să apeleze la o intervenţie chirurgicală de schimbare a sexului.

"Sunt atrasă de bărbaţi şi mă identific drept o femeie heterosexuală. De fapt, când eram bărbat, mă consideram tot heterosexual", povesteşte bărbatul.

Soţia sa a recunoscut că a fost şocată când a aflat că soţul ei vrea sa fie femeie. Cu toate acestea, i-a oferit tot sprijinul de care a avut nevoie. În prezent, ei nu mai sunt căsătoriţi legal, însă continuă să locuiască în aceeaşi casă şi îşi cresc împreună copiii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu