Povestea şoferului care a ajuns cu maşina într-o groapă în Centrul Capitalei. Era sau NU indicator care interzicea accesul în zonă?

Embed:

Şoferul care a ajuns cu automobilul în şanţ, în spatele clădirii Parlamentului, a parcat regulamentar. Acest lucru a fost confirmat pentru PUBLIKA TV de ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei. 

CITEŞTE ŞI: GROAPĂ URIAŞĂ în centrul Capitalei. O maşină, înghiţită de craterul care a apărut în asfalt (VIDEO/FOTO)

Mai mult decât atât, declaraţiile serviciului de presă al întreprinderii Apă - Canal, precum că porţiunea de drum pe care a încercat şoferul să parcheze era închisă, se contrazic cu realitatea. Echipa de filmare a PUBLIKA TV nu a surprins niciun indicator rutier care ar interzice accesul în zonă. 

PUBLIKA.MD aminteşte că un şofer a vrut să-şi parcheze maşina, dar a ajuns cu automobilul în şanţ. S-a întâmplat în această dimineaţă, chiar în spatele clădirii Legislativului.

Potrivit serviciului de presă de la Apă-Canal, aceasta porţiune de drum era închisă, întrucât recent, în zonă, au avut loc lucrări de renovare a reţelei de canalizare.

CITEŞTE ŞI: Piloni avem, parcări nu. Primăria dă 5 mil. de lei pentru a bloca accesul şoferilor pe trotuarele de pe bd. Ştefan cel Mare

Incidentul s-a produs la intersecţia străzilor Anatol Corobceanu şi Sfatul Ţării. Din imagini, se vede, că gaura din asfalt, în care au ajuns roţile din faţă ale maşinii are aproximativ un metru. Imediat la faţa locului au ajuns şi oamenii legii, dar şi o autospecială cu ajutorul căreia a fost scos automobilul din şanţ.

După ce maşina a fost scoasă din şanţ, şoferul a urcat la volanul acesteia şi a plecat. Bărbatul nu a fost prea vorbăreţ şi a refuzat să spună dacă maşina era asigurată. Cert este că acesta va cere despăgubiri de la compania care a efectuat lucrările de reparaţie a porţiunii de drum.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu