POVESTEA ŞOCANTĂ a unei fete din Capitală care s-a ales cu buzele umflate în urma unei injectări greșite cu biopolimer (VIDEO)

Nu este o noutate că acum suntem în era, când perioada când frumuseţe se vinde la kilogram. În goana după chipul perfect, femeile devin victime a intervenţiilor estetice nereuşite. Gabriela Damir, bine cunoscută în mediul online ca fiind influencer pe Instagram. Aceasta a abordat în postările sale un subiect mai delicat, augumentarea buzelor cu bioplimer, care se pare a făcut mai multe victime.

Din dorinţa de a schimba aspectul fizic, multe femei ajung în cabinetul doctorului estetician, doar că rezultatul nu este de fiecare dată cel dorit.

Numărul victimilor intervenţiilor estetice nereușite este din ce în ce mai mare în toată lumea, inclusiv în Moldova.

Și Gabriela Damir, care este influencer pe Instagram a apelat la injectarea buzelor cu biopolimer. În urma acestor proceduri, tânăra a observat efecte adverse, fapt ce a făcut-o să abordeze acest subiect pe rețelele de socializare.

Se pare că, Gabriela nu este unica jertfă. Peste 200 tinere i-au povestit că au trecut printr-o experiență asemănătoare.

Biopolimerul este un produs capcană, ieftin şi cu efect de durată, în comparaţie cu alte substanţe recomandate de cosmetologi.

Acesta, însă este un produs sintetic, care nu se asimilează în organism și oferă buzelor un efect inestetic şi artificial.

Să ştiţi că odată injectat, biopolimerul este greu de înlăturat, unica soluţie fiind bisturiul chirurgului.

În cazul în care v-aţi decis totuşi să recurgeţi la injectări, de orice fel, alegeţi cu mare grijă specialistul şi nu în ultimul rând produsele. Pentru a vă asigura, solicitaţi doctorului cosmetolog cartela medicală personală, în care să fie înregistrată orice intervenţie, inclusiv semnătura medicului, scrie prime.md

Totodată, acest aşa numit paşaport, vă va servi drept dovadă în instanța de judecată, în cazul în care aveţi nemulţumiri în urma procedurii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu