Povestea sa de viaţă a emoţionat până la lacrimi. Corneliu Gheorghiţă, invitat la PRIMA ORĂ de la PRIME

Povestea sa de viaţă a emoţionat până la lacrimi, iar talentul său a cucerit nu doar juraţii, dar şi spectatorii Prime. Corneliu Gheorghiţă, unul dintre finaliştii emisiunii Wow Kids, tânărul cu o memorie deosebită a fost invitatul emisiunii matinale, Prima Oră

Corneliu a mărturisit că viaţa sa a luat o altă întorsătură, iar acum cei care i-au fost mereu alături sunt mândri de el.

"Părinţii sunt foarte mândri de mine şi spun că o să mă încurajeze şi pe viitor o să mă ajute cu tot ce pot ei să mă ajute. Tata zice că vrea mai repede să se întoarcă acasă", a spus Corneliu Gheorghiţă. 

Tânărul a pregătit ceva special pentru telespectatori, acesta a recitat poezia lui Ion Pribeagu, "Calul lui Guţă".

Talentul său l-a cucerit pe Nicu Ţărnă care a făcut uz de dreptul juraţilor de a mai promova în finală încă un participant. Tânărul a cucerit nu doar juraţii.

Pe pagina de Facebook a emisiunii filmuleţul cu prestaţia sa de la cea de-a doua ediţie a Wow Kids a acumulat 234.000 de vizualizări şi peste 6.000 de distribuiri.

"Tatăl meu a fost nevoit să plece printre străini, el lucrează la construcţii, la clădiri foarte înalte, pentru că fratele meu este bolnav, el trebuie întreţinut şi eu tot", a mărturisit Corneliu. 

URMĂREŞTE AICI TOATE PRESTAŢIILE PARTICIPANŢILOR LA WOW KIDS

Prime TV vine mâine în casele telespectatorilor cu o nouă ediţie a emisiunii Wow Kids care va fi şi ea una specială. Aceştia vor avea posibilitatea să cunoască tinere talente din mai multe domenii.

Cine este cel mai WOW copil din ţară, care va obţine premiul mare de 100 de mii de lei, se va decide în finală. Până la moment, în finală au ajuns Dina Scripnic, Artiom Burţev şi Corneliu Gheorghiţă.

Nu rataţi următoarea ediţie a show-ului la PRIME mâine, începând cu ora 20:00 şi duminică în reluare de la ora 11:00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu