Povestea impresionantă a unui om al străzii. Acesta face senzație pe Twitter cu postările sale

Un om al străzii din Paris a devenit vedetă pe Twitter, strângând 20.000 de followeri pe contul său care arată viața de pe străzile capitalei Franței, scrie libertatea.ro.

Christian Page a fost ospătar-șef la un restaurant de lux în districtul Madeleine al Parisului înainte să devină om al străzii. Bărbatul a trecut printr-un divorț în urma căruia a ajuns pe străzi și a suferit de depresie.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, s-a născut în Versailles, și i-a servit la masă chiar și pe Zlatan Ibrahimovic și Rafael Nadal. Dar, într-o zi, el a descoperit că nu le mai poate "zâmbi oamenilor".

Chinuindu-se să trăiască cu 650 de euro pe lună, din ajutoare sociale, el a descoperit în aprilie 2015 că nu-și mai poate plăti chiria. Astfel a ajuns să trăiască în stradă.

În ziua de Cărciun a anului trecut, el a distribuit o fotigrafie cu bariere metalice construite de autorități pentru a împiedica oamenii străzii să se apropie de o gură de aerisire care încălzea oamenii străzii.

Mesajul, care a fost distribuit de 2.000 de ori, prin care îndemna autoritățile să elimine barierele, i-a adus faima pe Twitter.

Primele revolte postate pe rețeaua socială datează de la începutul anului 2017, când a scris că este de muncitorii de salubritate, care fac zgomot în fiecare dimineață și îl stropesc cu apă rece.

Chiar dacă avea doar 6 urmăritori atunci, mesajul său a ajuns la primarul Parisului, Anne Hidalgo, care și-a cerut scuze și i-a oferit un nou sac de dormit.

"Twitter nu este o armă, dar este puternic", a declarat bărbatul.

Totodată, pe Twitter, omul solicită ajutorul urmăritorilor săi de câte ori are nevoie, iar de Crăciun și Revelion, un binefăcător i-a lăsat cheile de la apartamentul său și i-a oferit haine și pantofi, pe care i-a împărțit cu alții.

"Dimineața primes mesaje cu "Bună, Christian", iar seara cu "Noapte bună". Sună prostesc, dar aceste mesaje mici mă mișcă", a declarat bărbatul.

De altfel, Page se consideră norocos în prezent: "Orice se poate întâmpla. Cu norocul meu din prezent, ar trbeui să joc la Lotto!".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu