POVESTEA IMPRESIONANTĂ a unei tinere care și-a găsit animalul de companie la cinci ani după ce l-a pierdut

O tânără din Argentina și-a găsit animalul de companie la cinci ani după ce l-a pierdut.

Însă minunea s-a întâmplat zilele acestea, când Candelaria a reușit să-și găsească animalul de companiei prin intermediul rețelelor de socializare, scrie libertatea.ro.

Pe Instagram, argentinianca a dat peste cățelul ei cu ajutorul unui grup dedicat animalelor de companie pierdute. Acolo a văzut fotografii postate de o internaută cu patrupedul.

"L-am recunoscut imediat într-o fotografie, după ochi, după privire", a declarat emoționată Candelaria. Apoi, tânăra a mres să-l întâlnescă pe labrador, care răspundea la numele de Tobias.

"În momentul în care ne-am întâlnit, a venit direct la mine. M-a mirosit, a sărit pe mine, era în culmea fericirii. Același lucru l-a făcut și cu mama, care venise cu mine. A fost evident că era Tobias. Apoi s-a dus direct la mașină. Era evident că vrea să se întoarcă acasă", a povestit Candelaria.

"E un miracol. Mi-am recuperat cel mai bun prieten", a spus tânăra.

Patrupedul se afla tot în zona în care locuiește Candelaria, la câteva blocuri distanță.

"Tobi a ajuns în familia noastră când eu am împlinit 15 ani. L-am ales împreună cu frații mei. A învățat de mic să deschidă ușa de la intrarea în casă și așa l-am pierdut. A ieșit pe ușă și n-a mai venit", a îcheiat ea.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu