Povestea IMPRESIONANTĂ a unei fetițe de patru ani care aude pentru prima dată vocea părinților săi (VIDEO)

Embed:

O fetiță de patru ani a trăit o minune și pentru prima dată de la naștere a reușit să audă glasul părinților. Felicia este născută într-o familii modestă din orașul Fălești. Mama fetiței, Lilia Rotari, este ofițer superior de poliție și se implică activ în viața socială.

În tot acest timp, copila a trăit într-o lume a tăcerii având un diagnostic greșit, inclusiv autism. Părinții erau resemnați și convinși că micuța lor nu îi va mai auzi niciodată. Într-un final, medicii au constat că este vorba de probleme de auz, iar unica șansă de a auzi este implantul cohlear la ambele urechi, iar pentru operației, părinții aveau nevoie de 50 de mii de euro. 

Ea a fost operată recent la Istanbul, unde i-a fost pus un implant cohlear.

Primele cuvinte au fost rostite de mama micuţei şi pentru că fetiţa nu era obişnuită cu sunetele, a început să plângă. După ce s-a acomodat, micuţa a fost lăsată să urmărească desene animate, pe care până acum le privea fără să le audă.

"Uită-te cum ea aude sunete.
- A auzit turca.
- Ea se uită la filmuleţ pentru copii şi uite cum ea aude."

Banii pentru operație au fost adunați timp de o lună cu ajutorul oamenilor cu suflet mare. În ajutorul Feliciei, au venit și colegii de serviciu ai mamei.

Deja în prima zi după operație Felicia a încercat să vorbească, iar acum s-a revenit și se află acasă.

"Mulţumesc tuturor colegilor. Mulţumesc oamenilor de bună credinţă, tuturor care ne-au ajutat, ne-au susţinut în momentul greu", au spus părinții fetiței.

Şi pentru că banii strânşi au fost mai mulţi decât era necesar, fondatoarea organizaţiei de caritate implicată în acest caz a dat asigurări că fondurile rămase vor fi redirecţionate către alte persoane care au nevoie de ajutor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu