Povestea "Frumoasa Adormită" reînvie. Cinci prinţese îşi aşteaptă prinţul în Muzeul de Artă din Kiev

Embed:

Un artist din Ucraina încearcă să reînvie povestea Prinţesei Adormite printr-o expoziţie deschisă la Kiev. Bărbatul a selectat cinci tinere, care au semnat un contract prin care acceptă să se mărite cu cel ce reuşeşte să le sărute astfel încât să-şi dorească să deschidă ochii.

Cele cinci prinţese îşi aşteaptă prinţul în Muzeul de Artă din Kiev. "Cred voi simţi atunci când va veni alesul meu. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, atunci nu voi deschide ochii", a spus o partcipantă.

Pentru a fi selectate, fetele trebuiau să aibă peste 18 ani, să nu fie măritate, dar să îşi dorească acest lucru.

"Orice este posibil. Nimeni nu ştie ce ne rezervă destinul. Aceasta ar putea fi o modalitate de a-mi întâlni alesul inimii", a afirmat o altă concurentă.

Bărbaţii trebuie să ştie că fetele pot fi doar sărutate, şi numai o singură dată. Unii dintre vizitatori s-au arătat însă dezamăgiţi. Şi asta pentru că tinerele nu ar avea prea mult din naturaleţea prinţeselor adevărate.

"Nu mi-a plăcut. Este prea mult glamour. Vorbim despre "Frumoasa Adromită", dar aici vedem o fată dintr-o vitrină sau de pe coperta unei reviste de modă", a specificat un vizitator.

Expoziţia va dura până pe 9 septembrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu