Povestea de dragoste fără sfârşit a soţilor Obama, unul din cele mai admirate cupluri din lume

Embed:

Se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie și mai puternică. Este și cazul lui Barack Obama, cred americanii, care a avut-o mereu alături pe soția sa, Michelle. În cei aproape 25 de ani de căsătorie, au reușit să devină unul din cele mai admirate cupluri din lume, iar povestea lor de dragoste a ajuns chiar subiect de film. 

Povestea de dragoste a soților Obama a început acum 28 de ani. Michelle Robinson lucra la o firmă de avocatură din Chicago și a fost numită consilierul stagiarului Barack Obama, student la Facultatea de Drept din Harvard.

"Mi-am dat seama că este un bărbat intrigant din toate punctele de vedere. El era amuzant, nu avea un aer serios și chiar putea râde de sine însuși", a spus fosta prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama. 

Barack Obama s-a îndrăgostit de Michelle la prima vedere.

"Când am văzut-o pentru prima dată, era foarte elegantă. Era frumoasă", a spus Barack Obama. 

Liderului de la Casa Albă i-a luat o lună să o cucerească pe viitoarea lui soție.

"Barack a insistat să ieșim împreună. Eu credeam că nu ar fi fost corect să ne vedem, pentru că lucram împreună. Și el mi-a zis: cui îi pasă?!", a mărturisit Michelle. 

Pentru prima dată, s-au sărutat pe o bordură, în fața unui magazin de înghețată. În cartea sa "Îndrăzneala de a spera", Barack Obama a scris că acel sărut a avut gust de înghețată cu ciocolată.

Peste ani, povestea lor de dragoste a ajuns subiect de film.

Soții Obama au două fete, Malia și Sasha. Fetele, de 18 și 15 ani, învață la o școală privată din Washington. La un sfert de veac de căsătorie, soții Obama sunt la fel de îndrăgostiți.

"Michelle, în ultimii 25 de ani, tu nu mi-ai fost doar soție și mama copiilor mei, ci și cel mai bun prieten. Ți-ai asumat un rol pe care nu l-ai cerut și ai fost absolut unică și minunată", a spus Barack Obama. 

Cât timp a fost la Casa Albă, Michelle s-a implicat în campanii sociale, a apărat dreptul copiilor la educaţie, a promovat un mod sănătos de viață și a fost alături de cei care au avut nevoie de ajutor.

Americanii au ajuns să o iubească atât de mult, încât au vorbit și despre posibilitatea ca ea să fie propusă drept candidat la următoarele alegeri. Planurile ei sunt însă altele.

Într-un interviu recent, ea a declarat că își dorește să-și continue cariera de avocat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu