Povestea de dragoste dintre Kate Middleton şi Prinţul William. Cum a început totul

Embed:

Ea a fost fată obişnuită, dar a avut parte de o dragoste ca în poveşti, cu un prinţ care a făcut-o ducesă. El a fost unul dintre cei mai râvniţi burlaci din lume, dar care a fost vrpjit de ochii ei. Povestea de iubire dintre Kate Middleton şi Prinţul William pare ruptă dintr-un basm. Vieţile lor s-au unit într-un destin pe 28 aprilie 2011 şi de atunci par de nedespărţit. 

Povestea de dragoste a lui Kate şi William a început în septembrie 2001, când ambii erau colegi la Universitatea Saint Andrews din Scoţia. Câteva zile de cursuri au fost suficiente pentru ca William să pună ochii pe frumoasa Kate.

Cu părul lung, tenul neted şi catifelat, Kate nu putea să treacă neobservată. În martie 2002, prinţul era cel care plătea 200 de lire pentru un bilet în primele rânduri la o prezentare de modă organizată în scopuri caritabile la care Kate a putut fi admirată într-o rochie transparentă foarte provocatoare. Câteva luni mai târziu, cei doi s-au mutat împreună.

În 2007, William şi Kate au fost despărţiţi, cât prinţul s-a dedicat carierei militare. Dragostea le-a învins, însă pe toate. Cei doi s-au logodit în octombrie 2010. Atunci William i-a oferit lui Kate inelul de logodnă al mamei sale, Prinţesa Diana. La nici jumătate de an, întreaga lume a urmărit o nuntă de poveste la Londra. 

Povestea nu putea să culmineze decât cu anunţul multaşteptat, care a venit în luna decembrie. Casa Regală a dezvăluit atunci că ducesa de Cambridge este însărcinată. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu