POVESTEA CUTREMURĂTOARE a femeii care și-a uitat bebelușul de un an AFARĂ ÎN GER. În cât timp și-a amintit de el (VIDEO INTEGRAL)

UN COPIL A ÎNGHEȚAT ÎN DRUM a fost tema ediției de astăzi de la emisiunea Vorbește Moldova. Vorbim despre tragedia produsă în satul Soltănești, raionul Nisporeni, unde un copil de doar un an și trei luni a fost găsit mort în drum, în dimineața zilei de 27 noiembrie.

Ce spun rudele, ce cred vecinii și ce-și amintește mama copilului despre coșmarul nopții în care a murit micuțul Maxim.

CITEȘTE ȘI: Mama bebeluşului găsit îngheţat pe un drum din Soltăneşti este CERCETATĂ PENAL în libertate

În exclusivitate la Vorbește Moldova, află cum s-a întâmplat totul de la personajele-cheie ale tragediei care i-a cutremurat pe toți.

VEZI VIDEO INTEGRAL

 

PUBLIKA.MD amintește că pe 27 octombrie 2018, un băietel de un an şi patru luni a decedat după ce a fost uitat afară, de mama sa aflată în stare de ebriatate.

Femeia se întorcea acasă după o seară de chef şi l-ar fi scăpat din braţe pe micuţ, pe drum, unde l-a şi lăsat.

Ea riscă până la patru ani de pușcărie pentru lăsarea în primejdie din imprudență a unei persoane, care se află într-o stare periculoasă pentru viaţă şi este lipsită de posibilitatea de a se salva din cauza vârstei fragede.

Mama mai are acasă un băiat de 10 ani, care se află, deocamdată, în grija bunicilor.

Femeia este cercetată penal, în libertate. Suspecta este din nou audiată la Inspectoratul de Poliţie Nisporeni.

Avocatul Poporului s-a autosesizat în acest caz şi a declarat că această tragedie denotă neglijență și iresponsabilitate din partea părinților, rudelor, dar şi a autorităţilor locale. Femeia riscă să fie decăzută din drepturile părinteşti.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu