POVESTEA CARE A ŞOCAT O LUME ÎNTREAGĂ! Un bărbat i-a donat iubitei sale bolnave un rinichi

Embed:

O aplicaţie de întâlniri online i-a schimbat viaţa - la propriu - unei tinere din Statele Unite. Iubitul ei, pe care l-a cunoscut întâmplător pe internet şi cu care formează un cuplu de 2 ani, a fost cel care i-a donat un rinichi atunci când a avut nevoie de un transplant.

Cheyenne l-a cunoscut pe Gavin prin intermediul aplicaţiei Tinder. El i-a văzut poza şi i-a apreciat-o, iar Cheyenne i-a transmis că vrea să îl întâlnească.

Era anul 2016. După 7 luni, tânăra a ajuns de urgenţă la spital din cauza unor probleme de sănătate. A aflat cu groază că are blocaj renal şi că mai are câteva zile de trăit dacă nu va face dializă.

Gavin nu a stat mult pe gânduri şi s-a oferit să îi doneze un rinichi.

"Nu m-am gândit niciodată că ne vom întâlni prin intermediul unei aplicaţii şi iată că acum suntem aici şi el îmi donează un organ, ceea ce e incredibil", a spus Cheyenne HanLee.

După luni de zile de dializă, timp în care era conectată 10 ore zilnic la aparatele care îi eliminau toxinele din organism, Cheyenne a mers din nou la spital pentru analize. Medicii au decis că este pregătită pentru operaţia de transplant.

Pe 24 octombrie, după câteva ore, ea şi Gavin se trezeau din anestezie.

"E ca şi cum... nu am cuvinte să exprim ce înseamnă să am rinichiul lui Gavin. El mi-a salvat viaţa. Nu pot spune cât de recunoscătoare îi sunt", a spus Cheyenne HanLee. 

Experienţa prin care au trecut cei doi este greu de înţeles de unii dintre cunoscuţii lor.

"Când oamenii mă întreabă de ce fac asta... întrebarea nu e corectă. De fapt, întrebarea este: cum să nu fi făcut asta", a spus Gavin Geragawa.

Cheyenne îşi reia acum încet-încet viaţa cu care era obişnuită înainte să se îmbolnăvească. Iese în oraş, merge la cinema sau la cumpărături, activităţi care în perioada în care făcea dializă erau imposibil de făcut.

Gavin spune că indiferent de ceea ce le rezervă viitorul, nu regretă decizia luată şi că i-ar fi donat rinichiul chiar dacă nu ar fi rămas împreună.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu