Poveste IMPRESIONANTĂ a fostului președinte al Georgiei care a devenit tâmplar și cazează turiști

Embed:
Există viaţă după politică. Asta încearcă să demonstreze fostul preşedinte al Georgiei, Ghiorghi Margvelașvili. După expirarea mandatului, în decembrie 2018, fostul lider de la Tbilisi s-a retras într-un orăşel situat la 60 de kilometri de capitală. Acolo a cumpărat o casă, a construit o cabană şi de câteva luni găzduieşte turişti. O noapte petrecută la proprietatea lui costă aproximativ 80 de dolari.

"Aveţi aici o panoramă spectaculoasă. Ceea ce ar putea să vă deranjeze sunt păsările sau câţiva câini care se plimbă prin zonă", a declarat preşedintele Georgiei, Ghiorghi Margvelașvili.

Fostul lider al Georgiei a fost nevoit să înceapă o nouă afacere deoarece nu are nicio altă sursă de venit: potrivit legii, el nu poate beneficia de pensia de fost preşedinte deoarece nu a împlinit încă vârsta de pensionare. El spune că nu i-a fost greu să renunţe la costum şi să se dedice muncii fizice. Sudează, creează articole de mobilier şi se ocupă de o mică grădină unde cresc plante primite cadou în perioada când era şef de stat. Astfel, cei care îi trec pragul cabanei sunt serviţi cu rodii de la preşedintele Azerbaidjanului sau cartofi de la liderul din Belarus. Turiştii se miră că un fost preşedinte locuieşte în provincie, într-o casă obişnuită, fără pază suplimentară. Margvelaşvili spune că îi place noul stil de viaţă.

"Acum mă bucur de viaţa pe care o am. Retragerea mea din politică este modul în care încerc să creez un precedent. Încerc să arăt că există viață și după politică”, a zis Ghiorghi Margvelașvili, fostul preşedinte al Georgiei.

Ghiorghi Margvelașvili, în vârstă de 49 de ani, intenţionează să-şi dezvolte afacerea. Pentru a atrage mai mulţi turişti vrea să cumpere cai şi să organizeze excursii. I-ar plăcea să deţină şi o mică vinărie. În timpul liber, predă la Institutul georgian de afaceri publice.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu