Poveste emoționantă. Doi frați s-au reunit după 54 de ani. Fiecare a crezut că celălalt a murit

Doi frați au reușit să se regăsească după mai bine de cinci decenii de când au fost despărțiți. Fiecare dintre ei credea că celălalt și-a pierdut viața, însă de fapt locuiau la doar 16 kilometri distanță, scrie libertatea.ro.

Dennis Whiting (81 de ani) și sora lui Betty Glenville (79 de ani) au pierdut legătura în urmă cu mai bine de jumătate de un secol. În acest timp, ei au crezut că celălalt a murit, așa că nici măcar nu au încercat prea mult să reia legătura. Cu toate acestea, după 54 de ani, ei s-au revăzut. Totul a fost posibil după ce fiica lui Dennis a publicat o fotografie cu tatăl ei pe un site local din Hull.

Ulterior, Janet a primit mesaj din partea unei doamne numite Elaine, care i-a spus că sunt verișoare. Până atunci, cele două femei nici nu știau de existența celeilalte, însă așa au descoperit că părinții lor sunt frați și că au pierdut legătura în 1963, când Dennis avea 27 de ani și Betty 25 de ani.

"Tatăl meu a mai avut un frate și două surori. Au pierdut legătura însă când mama lor a murit, în urmă cu 54 de ani. Tatăl meu a crezut că toate rudele sale sunt moarte. El și sora sa mai mică Betty au fost cei mai apropiați, fiind doar doi ani diferență între ei. Ea locuia în Kenya atunci când mama lor a murit, iar când a revenit în țară, tatăl meu vânduse casa și numărul lui de telefon nu mai era valabil”, a povestit Janet, fiica bărbatului în vârstă de 81 de ani.

Când Betty a văzut fotografia cu fratele ei ajuns la vârsta de 81 de ani, ea a spus că nu îl recunoaște și că nu are cum să fie fratele ei. Ulterior, însă, i-a fost arătat fotografia cu bărbatul la vârsta de 24 de ani și așa l-a recunoscut.

Cei doi frați s-au reunit la un hotel, alături de familiile lor, respectiv fiica lui Dennis, cele două nepoate, dar și fiica și nepoata lui Betty. „Sunt uimit de ce s-a întâmplat. Am crezut că a murit, iar ea a crezut că am murit. Nu îmi vine să cred cât de mult seamănă cu mama”, a spus Dennis. Pe lângă faptul că Dennis și Betty s-au reunit, această întâlnire a fost o ocazie și pentru copiii lor să afle de rude. Mai mult, Betty și Dennis locuiau doar la 16 kilometri distanță.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu