Poveste de noapte de GROAZĂ! Cum au ascultat doi copii spovedania tatălui care i-a ucis

Un om care până acum câteva ore era plin de sânge, de sânge din sângele lui, de sângele femeii iubite, se așează în fața procurorului. Fumează și bea apă aproape neîncetat. Gura i se usucă, dar e calm. Are un avocat, dar nu simte că are nevoie de el. E convins că a făcut un lucru bun, că acum copiii lui sunt îngeri. La audierea de la procuror a spus că Ioana și Ștefan sunt acum îngeri, că îi stau fiecare pe câte un umăr și că îl aud, că ascultă mărturia lui. Oricum, comunică empatic cu ei, sau telepatic, ar ce înțeleg juriștii ăștia!

E dus în arest și nu uită să anunțe, înainte ca poarta grea, din fier să fie încuiată, că nu vrea să mai iasă.

Are 43 de ani și, dacă ai răbdare să străbați articolele din Codul de Procedură Penală, știi că nu va ieși înainte de a împlini 74 de ani. Dacă nu va fi declarat nebun.

În urmă cu o zi jumătate era considerat un om normal, împlinit sentimental și financiar. Cincisprezece lovituri de cuțit au schimbat complet imaginea de om de afaceri, căsătorit cu o femeie frumoasă, tatăl a doi copii perfecți, preocupat de natură, de sănătatea celor din jur.

Tripla crimă de la Brașov, cazul bărbatului care și-a executat soția și cei doi copii înspăimântă prin lipsa oricărei explicații. Motivația pare o filă ruptă dintr-un manual de psihiatrie sau o invenție a unei minți diabolice pentru a scăpa de răspundere, dar criminalul refuză apărarea, nu îi pasă ce se va întâmpla cu el.

Ambele variante, nebunia sau crima făcută cu luciditate, cu premeditare, adună argumente pro și contra, amănuntele tulburătoare se adună unul după altul și atunci și imaginația celui care le descrie se lasă antrenată de poveste, scrie evz.ro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu