Poveste de dragoste între un ucrainean şi o moldoveancă: Ea l-a primit în inima şi casa sa. El i-a furat toţi banii şi aurul

Embed:

Angajaţii Comisariatului de poliţie Buiucani au reţinut un tânăr, în vârstă de 22 ani, originar din Ucraina. Acesta este suspectat că, pe parcursul lunilor mai-august 2011, ar fi furat de la concubina sa circa 50.000 de lei. Bănuitul locuia în apartamentul victimei, în vârstă de 30 ani, din strada Ion Creangă, sectorul Buiucani al Capitalei.

Potrivit polițiștilor, prima dată, suspectul a furat 450 euro, 200 dolari SUA şi bijuterii din aur, fără a fi observat de stăpâna casei. Mai târziu, el a mai furat încă 500 dolari SUA. A treia oară, infractorul a decis să o lase fără surse de existență pe mama victimei, care locuia în satul Chioselia Mare, raionul Cahul. Din casa acesteia, el a sustras 1.000 de euro.

Oamenii legii au mai constatat că bănuitul a comis și alte infracțiuni. Astfel, la data de 14 iunie 2011, prin înşelăciune şi abuz de încredere, el a însuşit de la o femeie, în vârstă de 39 ani, bani în sumă de 500 euro. Tânărul i-a promis victimei că o va sprijini în rezolvarea problemelor cu antecedentele penale, prezentându-se drept angajat al organelor de drept.

Suspectul spune că a cheltuit banii furaţi, iar bijuteriile le-a vândut în lombard. Acum, acesta este cercetat penal pentru furt în proporţii mari şi escrocherie. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă să fie pedepsit cu amenzi sau chiar privare de libertate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu