Poveste cutremurătoare! Fetiţa de doar trei ani care a fost sechestrată de propriul tată timp de șase luni, a revenit la mama sa

Mama din Şoldăneşti care nu şi-a mai văzut de aproape jumătate de an fiica, în vârstă de trei ani, sechestrată de propriul tată, şi-a putut, în sfârşit, îmbrăţişa copilul. Instanța de judecată a emis un mandat care îi interzice bărbatului să se apropie de micuţă și de mama ei.

Cu toate acestea, când femeia a mers la fostul său concubin ca să-şi ia fetiţa acasă, bărbatul a blocat intrarea în curte şi a refuzat să-i dea copilul. El a cedat doar după intervenţia poliţiei. 

Pentru a calma spiritele, polițistul de sector și-a asumat rolul de mediator. 

"Am adus parinții la condiția să stea și să discute cu copilul. Copilul s-a liniștit, și mama, până la urmă, a luat copilul și a plecat", a spus poliţistul de sector, Ion Spoială.

Mama fetiţei, Veronica Scripnic, nu şi-a văzut copilul de aproape jumătate de an. Femeia spune că, după ce s-a despărţit de fostul său concubin, acesta a luat micuţa la Chişinău şi nu le-a permis celor două să se întâlnească. Sora Veronicăi crede că tatăl copilei ar fi manipulat-o, pentru ca fata să nu-şi dorească să revina la mama ei.

Citește continuarea pe PRIME.MD.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu