POTOP pe strada Vadul lui Vodă din Capitală! A crăpat o ţeavă de apă caldă (VIDEO)

Embed:

(UPDATE) Purtătorul de cuvânt al Termoelectrica, Elena Junghilă, a informat că perimetrul avariat a fost secţionat, iar la moment se pompează scurgerea de agent termic şi se localizează ruptura.

"Sunt implicate toate forţele pentru remedierea cât mai rapidă a situaţiei. La faţa locului s-au deplasat 6 echipe mobile de intervenţie rapidă. Vom depune tot efortul ca până la sfârşitul zilei să reconectăm consumatorii afectaţi", a spus purtătorul de cuvânt al SA Termoelectrica, Elena Junghilă.

O avarie majoră la rețeaua de alimentare cu căldură, le-a dat bătăi de cap celor de la Termoelectrica S.A, după ce o conductă importantă de la CET 2, care face legătura între mai multe sectoarele din Capitală, s-a spart. Potrivit reprezentanților de la Termoelectrica, avaria s-ar fi produs din cauza faptului că țeava este destul de veche, iar mai multe blocuri locative riscă să fie sistate de la sistemul de încălzire, scrie today.md.

La fața locului au intervenit specialiștii din cadrul instituției și urmează să secționeze țeava deteriorată.

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini de la locul cu pricina, iar din imagini se vede că strada Vadul lui Vodă, în proximitatea CET 2, a fost inundată cu apa verzuie și fierbinte care urma să ajungă în calorifere.

Zona a fost acoperită cu aburi, motiv pentru care șoferii se deplasează cu dificultate.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu