POTOP în Marea Britanie: Mai multe case, INUNDATE în urma ploilor torenţiale

Embed:

Inundații severe în comitatul Lincolnshire din estul Marii Britanii. Un râu a ieșit din albii în urma ploilor abundente din ultimele zile și a înecat mai multe case aflate în apropiere.

Autoritățile locale au reacționat prompt și au evacuat aproximativ 100 de oameni. Acum, salvatorii împreună că voluntarii lucrează intens pentru a construi diguri și a proteja și alte case care încă nu au fost afectate.

Pompierii au fost ajutați la construirea digurilor de mai multe elicoptere, care au transportat peste 170 de tone de pietriș, care a fost ulterior încărcat în saci și folosit ca o pavăză în fața apelor.

"Cea mai mare problemă era viteza cu care apa ajungea în localitate. Cum terminam de construit un dig, apa intra deja în curţile oamenilor prin alte părți. Așa că a fost o mare provocare pentru noi", a menţionat un pompier.

Autoritățile locale spun că până la 720 de persoane ar putea fi afectate de inundații. Comitatul Lincolnshire a fost lovit în ultimele două zile de precipitații care au depășit norma pe două luni.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu