POTOP în capitală: Străzile din Chişinău s-au transformat în râuri (FOTO/VIDEO)

Embed:

Ploaia de astăzi a format adevărate râuri pe câteva străzi din capitală. Circulaţia a fost blocată pe mai multe porţiuni de drum, iar câteva maşini s-au defectat din cauza şuvoaielor. Apa a pătruns şi în unele curţi.

Ploaia a inundat două porţiuni de pe strada Albişoara şi alte două de pe Calea Ieşilor.

În mai puţin de o oră pe strada Albişoara s-a format o baltă cu adâncimea de peste un metru. Patru automobile au rămas blocate în apă, iar circculaţia pe această porţiune de drum a devenit practic imposibilă.

"A intrat apă la motor, peste tot în salon, în portbagaj. S-a ridicat nivelul apei aproape un metru şi de asta nici nu putem să pornim maşina pentru că dacă pornim motorul se va defecta", a declarat un bărbat.

"Poate să fie probleme la motor, nu ştiu ce cheltuieli voi avea, foarte mari cred că", a spus un şofer.

Apa a pătruns şi în mai multe curţi. "La vreo 10 centimetri sigur în curte, în faţa casei era mai mult. Toată grădina, toată-i cu lut, drumul, nu pot să intru în casă măcar", a afirmat un locuitor al capitalei.

Autorităţile spun că pagubele sunt nesemnificative. "Transportul practic s-a stopat pe strada Albişoara în două locuri, probleme în alte părţi n-am avut. Pagube materiale n-avem în afară de murdărie, glod. Pe Albişoara s-a lucrat, deja a fost salubrizat tot", a menţionat şeful întreprinderii municipale Regia EXDRUPO, Efim Cheptanari.

Meteorologii anunţă că ploile vor continua şi în următoarele zile.

FOTO: facebook.com/inga.malovata

FOTO: facebook.com/Vlad Bercu

FOTO: facebook.com/Svetlana Vizitiu

FOTO: facebook.com/Svetlana Vizitiu

Dacă ai surprins şi tu astfel de imagini video sau poze, nu ezita să le trimiţi pe web@publika.md sau prin intermediul opţiunii Ştirea Ta.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu