POTOP ALB la Comrat: Viscol puternic şi ninge! Maşinile, ÎMPOTMOLITE în nămeţi (VIDEO)

Embed:

Circulaţie anevoioasă din cauza ninsorilor şi a viscolului în sudul ţării. Câteva localităţi au fost complet izolate, iar pe mai multe drumuri se circulă foarte greu.

Un şofer a expediat la adresa redacţiei noastre un video, în care se vede cât de greu se circulă la intrarea în satul Congaz, în apropiere de Comrat.

PUBLIKA.MD aminteşte că, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis Cod Portocaliu de ninsori abundente, avertisment valabil până la data de 9 ianuarie, preponderent pentru regiunile de centru și sud ale țării. 19 oameni, printre care doi copii, au fost răniţi în cele 127 de accidente rutiere, care s-au produs în ultimele 24 de ore. De vină sunt condiţiile meteo dificile, dar şi neatenţia sau neglijenţa unor şoferi. În total, au fost implicate în deszăpezirea drumurilor 225 de utilaje speciale. Inspectorii de patrulare recomandă şoferilor care au rămas blocaţi să apeleze la 902.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe dresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu