Poţi dormi ÎNTR-UN BUTOI DE TEQUILA. Ce distracţii mai oferă un hotel din Texas

Un hotel cu tematica tequila a fost deschis în Mexic. Camerele au forma butoaielor în care se păstrează această băutură, iar la restaurantul subteran sunt servite cocktail-uri cu tequila.

Hotelul este amplasat în satul în care a apărut băutura tradiţională mexicană. Clienţii au parte de un tur privat al celor mai mari distilerii din apropiere, pot face degustări de tequila sau pot cumpăra sticle personalizate.

"Vă puteţi personaliza sticlele de tequila. Oamenii spun că le plac sticlele, dar ne cer să le scriem numele pe ele. Putem face asta."

Totuşi, cel mai neobişnuit aspect al hotelului îl constituie camerele sub forma unui butoaie uriaşe.

"Suntem invitaţi, nici mai mult, nici mai puţin, în interiorul unui butoi ca să dormim, ca să ne odihnim", a spus un turist.

Dormitoarele sunt destul de spaţioase, iar clienţii se pot servi singuri cu un pahar de tequila dintr-o sticlă amplastă pe masa din interiorul camerei.

De asemenea, ei pot cina într-un restaurant elegant situat la 5 metri sub pământ. De la mâncăruri tradiţionale până la diverse cocktail-uri cu tequila, meniul este diversificat pentru a fi pe placul tuturor.

Astfel, pentru 174 de euro pe noapte, turiştii pot avea parte de o experienţă unică în universul băuturii tequila.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu