Pot cânta şi pe viu. 45 de concurenţi s-au bătut pentru dreptul de a reprezenta Moldova la Eurovision

Embed:

Participanţii la concursul Eurovision, etapa naţională, şi-au demonstrat astăzi talentul de a cânta live. În total, 45 de interpreţi concurează pentru a reprezenta Moldova la Stockholm. Nici în acest an, competiţia nu s-a desfăşurat, însă, fără incidente. 

Reprezentantele noii formaţii "Elle", Natalia Barbu şi Dara, au interpretat piesa "Tare".

Deoarece, iniţial, piesa a fost compusă când din formaţie făcea parte şi Tania Cerga, care s-a retras cu două zile înainte de audiţii, Natalia Barbu şi Dara au prezentat un cântec nou, intitulat "Extaz". Celor două interprete şi s-a alăturat şi Ale Blake.

Membrii Comitetului de organizare au decis, însă, ca noul cântec să nu fie inclus în concurs.

"În continuare va fi notată doar piesa înscrisă în concurs până la 7 decembrie, termenul regulamentar de înscriere a pieselor", a precizat membrul juriului Leonid Melnic.   

Juristul formaţiei Fadei Nagacevschi susţine că va depune o sesizare la comitetul organizatoric internaţional şi va contesta în instanţa de judecată decizia de respingere a piesei: "Persoanele care doresc să participe cu anumite piese la Eurovision sunt obligate să se înregistreze până la data de 7 decembrie 2015. Fetele sau mai bine conceptul Elle a fost înregistrat."

"Eu ştiu mai multe situaţii în anii precedenţi când s-au făcut mai multe modificări pe ultima sută de metri şi modificări nu foarte frumoase, nu foarte legale şi cinstite", a spus Natalia Barbu. 

Ceilalţi concurenţi spun că au avut emoţii la această etapă a concursului.

Juriul a audiat 47 de melodii şi urmează să selecteze 24 dintre ele pentru semifinalele din zilele de 23 şi 25 februarie 2016.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu