Poșta Regală britanică emite timbre cu prințul Harry și Meghan Markle

Poșta Regală britanică emite timbre cu prințul Harry și Meghan Markle în onoarea căsătoriei celor doi. Timbrele vor fi emise sâmbătă, ziua în care prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători, scrie Libertatea.ro.

Pentru realizarea timbrelor a fost folosită Imaginile folosite în aceste timbre au fost preluate din fotografiile realizate cu ocazia logodnei cuplului princiar la Frogmore House, o altă reşedinţă regală aflată în apropiere de Castelul Windsor, în decembrie 2017.

Monetăria Regală a început deja să comercializeze trei versiuni ale unei monede aniversare care marchează căsătoria cuplului.

Reprezentanţii Palatului Kensington au anunţat luna trecută că Alexi Lubomirski, cel care a făcut fotografiile de logodnă, va fi și fotograful oficial al nunţii regale.

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători la 19 mai la capela St. George a Castelului Windsor.

Cei doi vor locui într-o vilă pe domeniul Palatului Kensington, unde locuiesc şi prinţul William, soţia sa şi cei trei copii ai lor.

După ceremonia religioasă, va avea loc o procesiune cu trăsuri care va străbate Castel Hill, High Street, Sheet Street, Kings Road, Albert Road, Long Walk și înapoi la castelul Windsor.

"Cuplul speră ca această procesiune va oferi oportunitatea unui număr mare de persoane să vină la Windsor și să se bucure de atmosfera acestei zile speciale", a transmis Palatul Kensington.

Cuplul va oferi o recepție de nuntă celor 600 de invitați, la congregația de la Sala St George. Printre aceștia se află și o tânără care a primit invitația după ce a adunat fonduri pentru copiii orfani din România.

În aceeași seară, prințul Charles va oferi o recepție privată pentru cuplu, prietenii apropiați și familie.

Prințul Harry și Meghan Markle își doresc ca și membrii publicului să simtă că iau parte la cel mai important eveniment din viața lor, astfel că au invitat 2.640 de britanici la nunta lor.

Grupul va putea urmări sosirea mirilor şi a invitaţilor acestora la Capela St George de pe domeniul Castelului Windsor, precum şi plecarea mirilor într-o trăsură.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu