Poşta Moldovei se schimbă la faţă. În locul clădirilor din perioada sovietică, vor fi montate oficii moderne

Embed:
Poşta Moldovei se schimbă la faţă. În locul clădirilor din perioada sovietică, întreprinderea montează oficii moderne, dotate cu tehnologii de ultimă oră. Două au fost inaugurate, ieri, în raionul Floreşti, după o investiţie de aproape 450 de mii de lei.

Zinaida Căsăuţan lucrează la poşta din Băhrineşti de mai bine de 40 de ani. Până acum, iernile la locul locul de muncă îi dădeau mari bătăi de cap. Temelia încăperii era grav avariată, iar sistemul de încălzire - defect.

"Venea iarna şi lumea iarăşi trebuia să ingheţe, frig când erau iernile mai puternice. E o plăcere să lucrezi acum, chiar şi lumea de când am început lucru în oficiu ăsta, nu se dau duşi. Mai bucuroşi acum, îmi dau la revedere, să rămâneţi sănătoasă. De acolo ieşeau toţi îngheţaţi", a spus angajata, Zinaida Căsăuţan.

"Poşta era până acum într-o clădire veche, chiar şi avariată, iar acum condiţii bune, intrăm e cald, suntem deserviţi la nivel.

"Acolo ne era ruşine când intram, în partea cealaltă, dar aici e frumos, călduţ."

"Era cam urât, tot satul frumos dar poşta era nu chiar în ordine. Acum sunt condiţii bune de lucru, e foarte bun."

Şi locuitorii din Ciutuleşti speră că, odată cu inaugurarea noului oficiu poştal, vor scăpa de cozi.

"Clădirea în care s-o aflat oficiu poştal e tare veche şi tare greu.Când intrai acolo parcă intrai într-un frigider, acum văd că e ceva pozitiv care ne bucură."

"Rău era. Cădea podul, dar aici foarte bine o să fie. "

La evenimentul de inaugurare a participat şi directorul general al Poştei Moldovei, Serghei Nastas. Potrivit lui, asemenea oficii urmează să fie dechise și în alte localități din ţară.

"Noi tradiţional în fiecare săptămână, de ce nu lună, deschidem oficii poştale de acest gen. La moment avem instalate în jur de 25 de centre de acestea şi anul viitor nu ne propunem mai puţin de 20", a spus directorul general "Poşta Moldovei", Serghei Nastas.

"Acest eveniment se datorează acelui şir de proiecte bune pentru Moldova iniţiat de PDM. Mulţi nu ştiu de problemele cetăţenilor, îi bine să îţi cunoşti problemele oamenilor unde ai fost născut, unde ai trăit împreună cu ei, unde ai muncit şi de aceea venim într-adevăr cu nişte proiecte reale", a spus candidatul PDM în circumscripţia nr. 12, Gheorghe Braşoveanu.

În ultimii cinci ani, din sursele „Poștei Moldovei”, au fost renovate 350 de oficii poștale, adică jumătate din structurile din țară.
loading...

Lasă un comentariu