Poşta Moldovei pune în funcţiune încă 10 Post Terminale

Embed:

Poșta Moldovei îşi extinde rețeaua de terminale pentru recepționarea coletelor.

Încă 10 Post-terminale noi vor fi instalate pe străzile Sarmisegetusa, Iazului, Vasile Lupu, Vasile Alecsandri, Calea Ieşilor, Voluntarilor, Paris, Piaţa Gării, Cuza-Vodă şi bd. Dacia din Capitală.

Instalaţiile au un sistem integrat automatizat pentru recepționarea și distribuirea trimiterilor poștale.

Acestea au între 60 şi 100 de celule, din care pot fi ridicate oricând pachetele trimise prin poştă. Plata se face on-line sau direct la terminalul serviciului de livrare, fără a sta la rând.

Utilizarea Post-terminalului este foarte simplă și comodă. Clientul care dorește să primească un colet prin intermediul acestui serviciu accesează pagina web www.pt.md și se înregistrează ca utilizator.

"Introduc numărul de telefon, după care apare un ecran în care introduc codul, fac procedura de achitare, apăs ok şi deja automat se deschide o celulă", a spus ELENA GANCIUCOVA, şef Direcţia Marketing şi Vânzări.

Potrivit reprezentanţilor Poştei, Chişinăul ar avea nevoie de o sută de astfel de Post-terminale, pentru a acoperi necesarul zilnic de solicitări.

"Coletul tău este plasat în post-terminal atunci când tu te-ai înregistrat pe site-ul nostru. Din şase paşi eşti deja înregistrat şi atunci când a venit, coletul a fost sortat, plasat în terminal, când s-a închis uşiţa, ai primit sms-ul că tu ai primit coletul. Au trecut cele 72 de ore, coletele sunt retrase din celule şi trimise la centrul nostru de sortare", a spus SERGHEI NASTAS, director general a ÎS "Poşta Moldovei".

Pentru fiecare colet livrat, preţul este de 10 lei.

"Beneficiile pentru clienţi sunt în primul rând că nu mai depind de oficiul poştal, pot fi deserviţi 24 din 24, pot fi deserviţi desinestătător. Puteţi atât recepţiona, cât şi primi", a spus VEACESLAV DRAGOT, şef Direcţia logistică a ÎS "Poşta Moldovei".

Post-terminalele sunt dotate cu camere video de supraveghere, pe părţile laterale şi frontale.

Poșta Moldovei a implementat acest serviciu în 2015, iar de atunci au fost expediate peste jumătate de milion de colete. Cu cele 10 care vor fi puse în funcţiune săptămâna aceasta, reţeaua din ţară va ajunge la 32 de post terminale.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu