Posibilul MOTIV al sinuciderii lui Keith Flint, solistul The Prodigy

Keith Flint, solist The Prodigy, s-a luptat cu alcoolul, drogurile, depresia și a precizat în trecut că dragostea lui pentru cei șașe căței îl mai ține în viață. 

Poliția și ambulanța au fost solicitate în această dimineață, în jurul oreo 8:10, la locuința artistului, în urma unui apel de urgență, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic și s-a constatat decesul.

Flint a avut, în anii 1990, o relaţie cu prezentatoarea TV Gail Porter, iar mai târziu s-a căsătorit cu DJ Mayumi Kai.

În ultimii ani, el a deţinut un pub în Pleshey, Essex, şi echipa de motociclism Traction Control.

Keith Flint a vorbit despre sinucidere într-un interviu cu Matt Blacke: 

Keith a spus că atunci când va termina cu faima, el își va lua viața. 

"Nu m-am salvat de nimic, acum încasez totul. Întotdeauna am avut acest lucru în mine. Atunci când voi termina, mă voi sinucide. Dar jur pe Dumnezeu că nu este o sinucidere, ci un lucru pozitiv."

The Prodigy este o formație engleză de muzică electronică, fondată în anul 1990 de către Liam Howlett. Componența formației: Liam Howlett (clapist și compozitor), Keith Flint (dansator și vocalist), Leo Crabtree (baterist), Rob Holliday (chitarist) și Maxim (MC și vocalist). Leeroy Thornhill (dansator și ocazional clapist live) a fost membru al formației între 1990 și 2000 astăzi DJ, precum a făcut și un alt membru, dansatoarea și vocalista Sharky care a părăsit grupul în perioada timpurie.

Ultimul album al trupei Always Outnumbered, Never Outgunned a fost lansat pe 23 August 2004 (14 Septembrie 2004 în SUA). Keith Flint și Maxim nu au asistat la acest album. În schimb albumul a avut oaspeți ca Liam Gallagher de la Oasis, Kool Keith, Twista, și actrița Juliette Lewis. Flint și Maxim totuși au revenit într-un turneu internațional pentru a susține albumul. A urmat un single experimental "Memphis Bells", urmat de tradiționala apariție, single-ul "Girls".

The Prodigy a concertat de mai multe ori în România, ultima dată, anul trecut, la festivalul Untold, iar în 2017 a susţinut un concert în Moldova, la Chişinău.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu