Portugalia a încheiat la egalitate meciul cu Mexicul, scor 2-2

Embed:

Fotbal frumos la Cupa Confederațiilor, turneu ce se desfășoară în Rusia. Naționala Portugaliei a terminat la egalitate, scor 2-2, partida din grupa A cu reprezentativa Mexicului.

În minutul 21, fundașul portughezilor Pepe a înscris din interiorul careului, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, sesizat pe reluările video. Totuși, în scurt timp, campioana Europei a deschis scorul prin Ricardu Quareșma, care a primit o pasă măiastră de la Criștianu Ronaldu în minutul 35.

Mexicanii au egalat la prima mare ocazie prin Javier ”Chicharrito” Hernandez în urma unei erori comise de Rafael Guerreiru. Portughezul a luftat în careu, mingea a ajuns la Carlos Vela, care a trimis în faţa porţii, iar ”Chicharito” a reluat cu capul.

Trupa condusă de Fernando Santos a preluat conducerea cu 4 minute până la final datorită lui Cedric Soares. Portugalia a scăpat însă victoria printre degete, când Hector Moreno a restabilit echilibrul în primul minut de prelungiri. 

În grupa B, Chile a învins Camerunul cu 2-0. Eduardo Vargas a punctat în prelungirile primei reprize, dar golul nu a fost validat din cauza poziției din afara jocului, decizia venind, din nou, în urma analizei video.

Campioana Americii de Sud dat lovitura în ultimele 10 minute, reușind să marcheze de două ori prin Arturo Vidal și Eduardo Vargas.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu