PORTRETUL PREŞEDINTELUI: Cum trebuie să fie şeful statului? Opinia unor primari din ţară

Embed:

Oamenii din mai multe localităţi ale ţării sunt de părere că preşedintele Moldovei trebuie să demonstreze că este un om de încredere. De asemenea, acesta trebuie să fie flexibil şi bun diplomat. Declaraţiile au fost făcute de primarii mai multor localităţi din ţară, în cadrul emisiunii Fabrika de aseară.

"Eu am o opţiune pentru candidatura unui preşedinte care vrea să fie bine în Republica Moldova. Respectă Constituţia. Eu vreau bine la mine acasă. Când este un candidat care are o educaţie, care are cultură, care are studii, care are respect faţă de cetăţeni", a spus primarul oraşului Hânceşti, Alexandru Botnari. 

Primarul satului Izbişte din raionul Criuleni spune că oamenii din localitatea pe care o conduce îşi doresc la cârma ţării o persoană responsabilă, care să reprezinte interesele societăţii.

"Am dori ca un bun preşedinte să fie un bun mediator. Atât între clasa politică cât şi să asigure acea stabilitate şi acel echilibru social. Ar fi bine şi este de dorit să fie foarte şi foarte responsabil. Dorim ca preşedintele să ne reprezinte îndradevăr, în sensul bun al cuvântului şi are anume misiunea de a recăpăta şi de readuce acea imagine pozitivă a ţării", a declarat primarul satului Izbiște, raionul Criuleni, Ion Plămădeală.  

"Oamenii astăzi aşteaptă prosperarea ţării şi stabilitate. Cred că asta o aşteaptă toţi", a precizat primarul satului Molești, raionul Ialoveni, Mihai Catan.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu