Portarul moldovean Nicolae Calancea este deja cetățean român cu acte-n regulă

Embed:

Portarul moldovean Nicolae Calancea, care joacă în campionatul românesc de fotbal evoluează la Dunărea Călăraşi, este deja cetățean român cu acte-n regulă.

Fotbalistul născut la Chişinău a obţinut cetăţenia română. Calancea joacă de 5 ani în prima divizie românească.

" A fost un drum destul de lung. Este o zi foarte reuşită pentru mine", a spus portarul de la Dunărea Călăraşi, Nicolae Calancea.

" Sper să joc şi mai bine şi să bucur publicul din România. "

Calancea spune că în trecut a avut oferte de la cluburi din Europa, care au picat din cauza lipsei cetăţeniei române, iar de acum încolo poate spera și la un transfer la o echipă dintr-un campionat mai puternic.

Fotbalistul se va stabili definitiv cu familia la Craiova, iar în scurt timp, va deschide în oraş un restaurant cu bucătărie spaniolă. Ideea i-a venit după ce a vizitat de câteva ori Spania şi a gustat din bucatele de acolo.

" Eu cu soţia am avut ideea asta demult şi sper să ne iasă totul aşa cum am planificat",  a spus portarul de la Dunărea Călăraşi, Nicolae Calancea.

" Acolo bucătăria este bazată pe carnea de vită. De exemplu, este coada tarului, ceva fabulos. Eu nu prea mănânc vită, dar acolo chiar mi-a plăcut. "

Calancea nu exclude o posibilă revenire la echipa naţională a Republicii Moldova în viitor.

" Cred că o să avem o discuţie cu antrenorii de la naţională şi apoi vom lua o decizie",  a spus portarul de la Dunărea Călăraşi, Nicolae Calancea.

Nicolae Calancea a jucat 3 meciuri pentru Dunărea Călăraşi, club cu care a semnat în ianuarie.

Anterior, portarul a mai jucat pentru CS Universitatea Craiova, FC Voluntari, Ceahlăul Piatra-Neamţ şi Zimbru Chişinău.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu