Portarii, vedetele etapei din NHL! Doi dintre ei au reuşit parade de excepţie

Portarii au fost vedetele etapei din NHL! Doi dintre ei au reuşit parade de excepţie. Totuşi, la fel ca şi în alte etape bătăile nu au lipsit din cea mai tare ligă de hochei din lume.

Portarul lui Nashville, Pekka Rinne, a avut un reflex de pe altă planetă în meciul cu Anaheim. El şi-a salvat echipa de la un gol ca şi făcut cu o paradă rar-întâlnită în hochei.

Un alt portar, Anton Hudobin, de la Dallas ar putea lejer să se reprofileze în fotbal. El a s-a dat în spectacol şi a reuşit o paradă uimitoare cu piciorul.

Şi cum bătaia de desprinsă din rai în liga de hochei din SUA, nici în această etapă nu au putut fi evitaţi pumnii. La meciul dintre Chicago şi Carolina, un jucător l-a împins cu putere pe adversarul său în zidul de protecţie. De aici a şi pornit marea bătaie, pentru că totul a degenerat într-un război între hocheiştii celor două cluburi. Ca de obicei, bătăuşii au fost calmaţi cu greu de arbitri.

Totuşi, cea mai spumoasă bătaie a avut loc în timpul partidei dintre Jamie Benn şi Josh Anderson au lăsat mănuşile, iar meciul a fost întrerupt pentru ca cei doi hocheişti să-şi descarce nervii. Pumnii au zburat la dreapta şi la stânga spre deliciul publicului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu