Porsche Macan S Diesel a primit mai mulţi cai putere de la TechArt (FOTO)

După ce a prezentat modificările vizuale și tehnice pentru Porsche Macan Turbo, tunerul TechArt ne prezintă astăzi și resetările pentru motorul versiunii Porsche Macan S Diesel, scrie autostrada.md.

TECHART_for_Porsche_Macan_side

Kitul de modificări de la exterior rămâne același: spoilerul masiv inferior pentru partea frontală a caroserie, noile praguri și un difuzor de aer agresiv pentru spatele caroseriei, nuanţat de terminațiile țevilor de eșapament cu un nou design, precum și jantele de 21 sau 22 de inci, cu un alt design.

Noutatea anunțată de TechArt este kitul de putere TA B95/SD1, care crește puterea motorului V6 de 3.0 litri diesel cu 42 de cai putere și 90 de Nm. Astfel, cei 258 de cai putere și 580 de Nm sunt transformați în 300 de cai putere și 670 de Nm pentru a le permite șoferilor să savureze din plin senzațiile pe care i le oferă SUV-ul cu pretenții de supercar.

TECHART_for_Porsche_Macan_sport_chrono

Reprezentanții TechArt au menționat și îmbunătățirile dinamice: 5,7 secunde în loc de 6,3 secunde de la 0-100 de km/h și 237 de km/h în loc de 230 de km/h anunțate de modelul de bază.

Iar dacă vă faceți griji referitor la pierderea garanției și a calității asigurate din start de Porsche, oficialii TechArt spun că nu merită nici pentru o clipă: toate modificările corespund celor mai înalte nivele de calitate.

TECHART_for_Porsche_Macan_steering_wheel

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu