Porsche a prezentat noua generaţie Cayenne înainte de debutul Salonului Auto de la Frankfurt

Cu doar câteva zile înainte de debutul Salonului Auto de la Frankfurt, Porsche a organizat un eveniment special pentru prezentarea noii generaţii Cayenne. Modelul constuctorului din Stuttgart oferă un look conservator, un interior revizuit şi doar motoare pe benzină, scrie autobook.ro.

Estetic, noul Cayenne nu vine să facă revoluţie, nemţii mizând enorm pe conservatorism. Sunt vizibile modificări în zona spoilerele faţă şi spate, în zona grilei şi în ceea ce priveşte blocurile optice şi stopurile.

Interiorul noii generaţii Porsche Cayenne a fost preluat de pe proaspătul Panamera, iar asta înseamnă că vedem tehnologie de ultima oră, butoane fizice şi mai puţine şi materiale de cea mai înaltă calitate.

O surpriză o reprezintă gama de motorizări, nemţii spunând că încă nu s-au decis dacă vor oferi unităţi diesel pe nouă generaţie Cayenne.

În momentul lansării, SUV-ul poate fi comandat fie cu motorul V6 de 3.0 litri care produce 340 de cai putere şi 450 Nm, fie cu cel V6 de 2.9 litri biturbo care oferă 440 de cai putere şi 600 Nm.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu