Pomul de Crăciun, oferit de Guvernul României, a ajuns în Capitală

Embed:

Bradul oferit de Guvernul României a ajuns în Capitală.  Acesta are o înălțime de 20 de metri. Pomul de Crăciun a fost adus pe ritmuri de muzică, împreună cu zeci de Moș Crăciun, cai și zeci de oameni cu voie bună.

Secretarul de Stat al Ministerului Culturii și Identității Naționale din România, Gheorghe Popa, a ţinut personal să-i transmită, în vamă, cadoul din Munții Carpați omologului său moldovean, Igor Şarov.

Bradul va fi împodobit cu aproximativ 46 de mii de luminiţe. Autorităţile sunt în plină pregătire pentru cea de-a doua ediţie a Târgului de Crăciun, care se va desfășura în perioada 15 decembrie - 15 ianuarie.  Lucrările de amenajare a teritoriului sunt în proces.

Pe lângă casuţa lui Moş Crăciun şi numeroasele căsuţe pline de decoraţiuni luminiscente, în acest an vizitatorii vor putea admira splendoarea oraşului de la înălţime cu ajutorul unui nou punct de atracţie - Roata Panoramică. 

De mâine, pe strada 31 august din Capitală pe tronsonul străzilor Alexandr Pușkin - Mitropolitul Bănulescu - Bodoni va fi suspendat traficul rutier, iar transportul public va fii redirecţionat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu