Pompierii în inspecţie la secţiile de votare

Embed:

Cu două zile înainte de alegeri, pompierii au verificat secţiile de votare, pentru a se asigura că acestea sunt pregătite pentru un eventual incendiu. Chiar dacă au depistat nereguli, pompierii nu au aplicat sancţiuni. Asta pentru a nu împiedica pregătirile pentru viitorul scrutin.

Fiecare secţie de votare din ţară a fost inspectată de pompieri. Ei au verificat dacă sunt cel puţin două stingătoare de incendiu, iar accesul la ele este liber. De asemenea, în cabinele de votare nu trebuie să fie instalate întrerupătoare sau prize.

Deşi au depistat unele nereguli, pompierii nu au aplicat sancţiuni. "Nu este cazul să intervenim aşa drastic să sancţionăm persoanele pentru că sunt unele nereguli. Deci se va lucra pe parcurs", a spus specialistul principal al Secţiei Apărare împotriva incendiilor, Eugen Bivol.

Vizita pompierilor a luat prin surprindere şefii secţiilor de votare, care de emoţii nu prea au ştiut regulile antiincendiare.

În ziua alegerilor locale, la fiecare secţie de votare va sta de veghe câte un angajat al Serviciului Situaţii Excepţionale. În caz de incendiu, urmează a fi apelat serviciul de salvatori şi pompieri la numărul de telefon 901.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu