Pompierii au primele versiuni despre cauza incendiului produs la un depozit, pe bulevardul Moscovei

Embed:

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI a înaintat primele versiuni în cazul producerii incendiului la o secţie de vopsire a sticlelor de pe bulevardul Moscovei nr.21.

După efectuarea cercetării statice şi dinamice a locului incendiului, Laboratorul Experimental Antiincendiar a înaintat trei versiuni. Prima ipoteză lansată de specialişti este scurtcircuit în reţeaua electrică, a doua versiune precăutată este incendiere intenţionată, iar a treia versiune înaintată spre examinare este încălcarea procesului tehnologic. Cauza finală în cazul izbucnirii incendiului urmează să fie expusă într-un raport după elucidarea tuturor circumstanţelor.

PUBLIKA.MD aminteşte că un incendiul, produs în data de 8 ianuarie, la un depozit de pe bulevardul Moscovei a afectat o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi, iar pentru lichidarea acestuia au intervenit 55 de pompieri şi salvatori cu 10 autospeciale de intervenţie. În urma arderii nici o persoană nu a suferit.

CITEŞTE ŞI: INCENDIU PUTERNIC în sectorul Rîșcani al Capitalei. Mai multe autospeciale ale pompierilor, la faţa locului (FOTO)

 

loading...

Lasă un comentariu