Poliţiştii nu se aşteptau. Concert GRATIS de la un şofer care şi-a umflat talentul în beci

Embed:

Scandaluri, înjurături şi urmăriri ca în filme. De toate astea au avut parte inspectorii de patrulare, care au ieşit noaptea trecută la o nouă vânătoare de şoferi nedisciplinaţi în cadrul operaţiunii "Nopţile Albe". Acţiunea poliţiştilor s-a desfășurat pe întreg teritoriul țării. 

Beat criţă și binedispus un șofer din Grătiești, municipiul Chişinău, a făcut un adevărat spectacol în fața polițiștilor.

La scurt timp, după ce a înţeles că va fi sancţionat dur de poliţişti, bărbatul a devenit agresiv cu echipa Publika TV: "Eu foarte bine cunosc toate riscurile. Ce riscuri am avut eu nu le-ai avut tu cu microfonul tău în mână. Lasă microfonul că nu ți-l stric."

Un alt şofer din Capitală a încercat să fugă de inspectorii de patrulare. După o urmărire ca în filme acesta a intrat cu mașina într-un pilon de electricitate de pe strada Calea Orheiului. În urma accidentului, șoferul a fost transportat la spital cu diverse traumatisme.

"Nu s-a conformat cerințelor angajaților poliției. Ulterior s-a lovit într-un pilon electric din cauza vitezei excesive pe care o avea", a spus ofiţerul Pavel Apostol.

Și un fost vameş s-a dat în spectacol. El s-a arătat nemulţumit că maşina sa, care era condusă de un prieten, a fost oprită: "Nu merge așa domnule. Noi nu putem fi opriți fiindcă noi considerăm careva iregularități. Eu vreau să fiu sancționat pentru unele ireg... să fiu oprit pentru unele..."

În total, noaptea trecută, 10 șoferi au fost prinşi beţi la volan.

"Conducătorilor auto care au fost prinși în stare de ebrietate, în dependență de concentrația alcoolului în aerul concentrat, le-au fost întocmite procese verbale contravenționale sau materialele urmează să fie trimise către organele competente pentru initierea cauzei penale", a spus ofiţerul de poliţie Pavel Apostol. 

Conducătorii auto care au picat testul de alcoolemie ar putea fi privaţi de dreptul de a mai conduce pentru un termen de la trei la cinci ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu