Polițiștii, la datorie de sărbători. În ultimile 4 zile au fost înregistrate 1.400 de apeluri de urgență (VIDEO)

Embed:

Poliția Capitalei face apel către toți locuitorii, de a da dovadă de respect unul față de altul și excluderea consumului abuziv de băuturi alcoolice întru evitarea unor consecințe grave.

Concomitent Poliția atenționează că, în ultimele patru zile echipele mobile din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, au intervenit la 1.400 apeluri de urgență, pentru curmarea diverselor fapte antisociale, majoritatea fiind încălcări a ordinii și securității publice, manifestate prin tulburarea liniștii cetățenilor pe timp de noapte, acte de huliganism, conflicte iscate ca urmare a consumului de băuturi alcoolice în exces, cum ar fi un caz înregistrat în sectorul Buiucani al Capitalei.

Astfel, prin comportamentul neadecvat, persoanele implicate au pus pe jar poliția, urmare a incomodităților create locatarilor blocului locativ, care au sesizat repetat oamenii legii despre faptele date. Cazul dat este cercetat de către poliție, iar persoanele urmează a fi trase la răspundere conform legislației în vigoare.

Necătînd la faptul că suntem în perioada sărbătorilor, Poliția Capitalei va fi necontenit la datorie și va interveni prompt la toate apelurile și solicitările cetățenilor, pentru menținerea unui climat de siguranță în societate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu