Poliţiştii de frontieră au marcat Ziua Drapelului de Stat al Republicii Moldova (FOTO)

Polițiștii de frontieră cu demnitate și onoare au marcat astăzi, 26 aprilie Ziua Drapelului de Stat al Republicii Moldova. O sărbătoare deosebită pentru întreaga țară, când sunt cinstite cu mândrie simbolurile oficiale ale suveranităţii şi independenţei Republicii Moldova.

Astfel, de la primele ore ale dimineții, în toate subdiviziunile de frontieră a fost arborat drapelul de stat, în momente festive, polițiștii de frontieră au dat onor simbolurilor naționale. O zi remarcabilă ce ne unește și ne reprezintă ca cetățeni ai acestei țări și în special pe noi, polițiștii de frontieră care zilnic ne desfășurăm activitatea sub acest simbol al demnității și al credinței jurată Patriei.

Conducerea Poliției de Frontieră, prezentă la eveniment, a adresat un mesaj de felicitare către întreg efectivul adunat pe platoul Inspectoratului și în comun au participat la acțiunile solemne dedicate sărbătorii naționale. Evenimentul a continuat cu cuvinte de felicitare polițiștilor de frontieră cu prilejul ajunului Sărbătorilor Pascale.

Ziua Drapelului de Stat este sărbătorită în Republica Moldova începând cu anul 2010. Tricolorul a fost desemnat drapel oficial al Republicii Moldova de primul Parlament în data de 27 aprilie 1990.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu