Poliţiştii au oprit o maşină şi au reţinut şoferul. Ce au descoperit oamenii legii în automobil

Două cazuri de transport ilegal al substanţelor narcotice au fost contracarate de angajaţii Inspectoratului Naţional de Patrulare.
 
În seara zilei de 7 iulie 2014, un echipaj al Inspectoratului Naţional de Patrulare a stopat un automobil de model Lexus în care se transportau substanțe narcotice. Acestea urmau să fie comercializate în municipiul Bălți.
 
Ca urmare a măsurilor de investigație întreprinse, în portbagajul mașinii au fost depistate două pungi de culoare neagră cu capsule de mac. Substanța vegetală a fost confiscată, iar șoferul reținut și transportat la sediul inspectoratului local. Prețul estimativ al "mărfii" pe piața neagră ajunge la 5 000 lei. 
 
Un alt caz de transportare a drogurilor a avut loc duminică în capitală. Un inspector de patrulare pedestră a reținut un infractor care avea asupra sa peste trei grame de heroină și o seringă cu substanță narcotică pregătită pentru injectare. 
 
Polițistul a observat în preajma unei staţii de alimentare cu combustibil din sectorul Ciocana, două persoane care aveau un comportament suspect. La apariția reprezentantului organului de drept unul dintre suspecți s-a apropiat de un automobil de model BMW și a aruncat din el niște obiecte. 
 
Ajungând mai aproape, inspectorul a observat o seringă cu masă lichidă de culoare brună şi un pachet de ţigări în care se afla un pliculeț de hârtie. 
 
Ca urmare a măsurilor întreprinse una dintre persoanele suspecte a fost reținută, iar alta a urcat în unitatea de transport și a plecat într-o direcție necunoscută. 
 
Persoana reținută s-a dovedit a fi un tânăr de 24 de ani din Chișinău care a refuzat să comunice ceva în acest sens.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu