Polițişti în stare de ebrietate au agresat un grup de tineri într-un local din Bălţi. Autorităţile au iniţiat o anchetă (VIDEO)

Embed:

Inspectoratul General al Poliției a inițiat o anchetă în cazul unor polițiști care au agresat, în urmă cu două zile, un grup de tineri, într-un local din Bălţi. Deocamdată, aceştia au fost suspendați din funcție. Doi dintre ei sunt ofițeri în cadrul Inspectoratului Național de Investigații. 

Martorii susțin că doi dintre polițiști erau în stare de ebrietate și au început să se ia de chelnerițe. După ce proprietarul localului le-a făcut observație, oamenii legii au devenit agresivi.

"S-a început totul de la faptul că ei aveau un comportament urât faţă de noi, angajaţii. Vladimir, directorul nostru, i-a rugat să înceteze şi să se comporte decent. După aceasta, ei au început şi mai urât să vorbească cu noi. După un schimb de replici, au sărit la bătaie", a spus un chelner.

Proprietarul localului spune că doi prieteni de-ai lui s-au ales cu traumatisme grave, după ce au fost bătuți de către polițiști.

"La momentul dat, după investigațiile pe care le-a făcut la clinică, el vede doar 40 la sută. Al doilea băiat are nasul fracturat, i-au făcut o intervenție chirurgicală ieri. După ce s-a întâmplat totul, au ieşit, au urcat în mașina de serviciu şi au plecat", a zis proprietarul Vladimir Soroceanu.

Unul dintre polițiștii bătăuși este Vitalie Morăraș, şef adjunct al Departamentului de Investigații, iar cel de-al doilea este Nicolae Frecăuţan, un subaltern al acestuia.

Ei nu au fost de găsit pentru a spune dacă acuzaţiile sunt fondate. Nici Ministerului de Interne nu a comentat deocamdată cele întâmplate. Întreaga scenă o puteţi urmări în clipul de mai jos.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu