Poliţişti bătuţi cu pumnii de un taximetrist reţinut pentru că se afla la volan în stare de ebrietate

Embed:

Poliţişti luaţi la pumni. S-a întâmplat în această dimineaţă, după ce oamenii legii au oprit un taximetrist în stare de ebrietate, care transporta şase pasageri. În timpul reţinerii, şoferul a opus rezistenţă, încercând să scape.

Taximetristul, în vârstă de 30 de ani, a fost reţinut în sectorul Botanica al Capitalei, în jurul orei trei dimineaţa. Potrivit Poliţiei, testul de alcoolemie a demonstrat că şoferul era băut.

Oamenii legii susţin că taximetristul a sărit la bătaie în timpul reţinerii.

"Şoferul opunea rezistenţă, a distrus oglinda retrovizorie din salon şi a deteriorat radarul de stabilirea a vitezei", a declarat inspectorul Poliţiei Rutiere, Silviu Iurii.

Am încercat să aflăm şi opinia şoferului despre cele întâmplate, dar el a fost scump la vorbă.

"Nu am păţit nimic şi nu sunt beat", a spus acesta.

Directorul firmei de taxi nu a fost de găsit pentru a comenta cazul. Totodată, reprezentanţii Inspecţiei Muncii susţin că, potrivit legislaţiei, dacă vina angajatului va fi demonstrată, el ar putea fi concediat.

"Angajatul poate aplica salariatului în primul rând o sancţiune disciplinară, începând de la avertisment, mustrare, mustrare aspră sau concediere", a conchis inspectorul-şef adjunct la Inspecţia Muncii.

Bărbatul reţinut lucrează în calitate de şofer şi la Spitalul de Urgenţă din Capitală. Directorul instituţiei susţine că nu are pretenţii faţă de acest angajat. Pentru că a urcat băut la volan, taximetristul a fost sancţionat cu cinci puncte de penalizare şi cu o amendă de 400 de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu